Home | News | Publications

Publications

Medicines is het vakblad over geneesmiddelenonderzoek, uitgegeven door de Federatie voor Innovatief Geneesmiddel Onderzoek Nederland (FIGON) en uitgeverij Bèta Publishers. Medicines is de opvolger van het FIGON-ledenblad Conceptuur.

 KLIK HIER VOOR: Medicines  (vroeger C2W)

 

Het vaktijdschrift schrijft over geneesmiddelonderzoek in de breedste zin van het woord. Van tekentafel tot klinische studies en van de discussie over de beste stimuleringsmaatregelen voor start-ups tot de discussie over de strategie van grote farmaceutische bedrijven waarvan de pijplijn verandert.

 

Ook de nieuwste ontwikkelingen en actuele discussies op het gebied van werkingsmechanismen, nieuwe methoden in innovatief geneesmiddelonderzoek, bijwerkingen, registratiebeleid en samenwerking tussen preklinisch en klinisch onderzoek (translationeel onderzoek) komen ruim aan bod. Verschillende spelers uit het veld worden uitgedaagd hun visie te geven.

 

    

Participanten

Medicines wordt uitgegeven door FIGON en Bèta Publishers. Medicines is de opvolger van Conceptuur. Leden van de participanten van FIGON ontvangen Medicines automatisch. Dus ook de leden van de NVF ontvangen Medicines GRATIS.

 

Medicines  (vroeger C2W)